Aracınızdan pek anlamam ama kendi aracıma göre durumu ızah etmem gerekirse bende polo var 2001 model aynı sorun bendede vardı gazdan ayagımı cektıgım anda arac ıstop edıyordu giderkende dahil siz durarkenden bahsedıyorsunuz istop edıyor diye oda + bir olay sızın ıcın tabi. İşin sonucuna gelmek gerekirse bendekı sorunun bogaz kelebeğinden kaynaklandıgını dusundum ve ustaya ılk olarak oraya bakmasını istedim bilgisayara baglattım ve sorunun ordan kaynaklandıgını teyit ettık, (teyit ettık etmesıne ama dedim ayvayı yedık 1000 -1500 tl vardır bu parça sıfırı içimden) ustaya güzelce temizlemesini söledim iyice parlattık bogaz kelebeğini ama ayrıntıya dıkkat sımdı bogaz kelebeğinde hiçbir sorun cıkmadı. Sorun bogaz kelebeği ile beynı arasındaki sokete su gırmıs ve oksit yapmıs soket bu yuzdende beyın aracın yakıt olayını düzenleyemıyor soketıde balata spreyiylede temızleyıp parlattık mı sorun cozuldu canavar gıbı oldu canavar 30 tlye 1300 tl bogaz kelebegı masrafından kurtuldum sukurler olsun dedım. Size tavsiyem ılk olarak bunlara baktırtmanız eger aracda bu dedıgım parçalar mevcutsa. biraz uzun anlattım sanırım ama umarım yardımcı olur yazdıklarım.
Hocam ben şimdi aracı nereye götüreyim sanayiyemi ?
Karbratörcüyemi , elektirikciyemi neciye

Anlamam pek.