beytepeli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam öncelikle yardımcı kitap almayın. çıkmış soru kitapları almayın.
kitapları okuyun , kitaplardan notlar çıkartın. kitapların sag sol kısımlarındaki kısa tanımları okuyun. ünite sonu sorularını muhakkak çözün. sıkıntı olursa o soruya ait olan üniteye dönün. aöf sistem değişmeden önce çıkmış sorular çıkardı hep. sonra sistem değişti kitaptan sormaya başladılar.. çan egrisi vs. gelmişti sanırım. pek sıkıntı olmaz geçersiniz..
Eyvallah hocam çok sağol yorum için geçen sene yardımcı kitap bu yılda kitap özetlerini ve çıkmış soruları aldım sizde üstüne böyle diyince sınava 2 hafta kala kafam baya karıştı açıkçası

BKR55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Derslerin isimlerini sınavda soru kağıdının üzerinde görürdüm hep...
Az miktarda şans faktörünü de yanıma alarak, kitap yüzü açmadan bitirdim okulu...
Notlarım 80-90 değildi belki ama çan sisteminin güzelliklerini kullanarak 30-40-50 gibi notlarla geçtim...

Çan sistemi öyle harika bir olay ki, bazen 60-70 puan ile AA alabiliyorsun...

Önemli konu genel ortalamayı 2.0 altına düşürmemek..
Benim temelim sağlam olduğu için ilk sene matematik,tarih,bilgisayar vb. genel derslerde iyi ortalama yaptım. Sanırım 3.2 falandı...
4 yıl boyunca da o ortalamanın mirasını kullandım. Okulu da 2.03 puanla bitirdim...

Okul 1 dönem daha uzun olsaydı bitiremeyebilirdim...
Hocam benim 2 ortalamasının altına düştüğü oldu ama bi o kadar da o derslerden geçtim.. Geçtiğimiz dersi almıyoruz sanırım bir daha ama ortalamanın düşük olması sorumlu olarak kaldığımız derslerdende tam olarak kalmamızı sağlıyor sanırım.. Bakalım 4 yıllık ama 5 yılda bitirsem çok sevinicem inşallah..

Fury adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aöf`ün verdiği kitapları yüzeysel olarak okudum, günde 1 ünite olarak 1 saatimi bile almadı nerdeyse notlarım hep yüksekti sıkıntı olmadan geçtim. Aslında sıkıntıyı yaratan bizleriz ufak bir çalışma stiliyle aöf kolayca geçilebilir. Bölüme göre de değişebilir benim bölüm işletme idi.
Bende işletme okuyorum hocam zaten sevdiğim bölüm yıllardır iş yerleri şirketle iç içeyiz.. Sözel olarak tamam ama , matematik ve sayısal bazı dersler okuyarak pek olmuyor hocam ya

ismailgk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben Atatürk üniversitesinde okuyorum açık öğretim.
Bizim sınavlar online olarak yapılıyor.
Açıyorum yeni sekmede Google'ı, alıyorum 100 puanımı yatıyorum. Beyin bedava..
Sizin ki tam açıköğretimmiş hocam..