Arkadaşa tarafımca yardımcı olunmuştur.
Allah razı olsun hocam çok tşk ederim 2 dakikada hallettiniz işi sağolun...
konuya yorum yapan her kese tşk ederim...
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:58:35 -->-> Daha önceki mesaj 22:36:25 --
Sinirlenmiyorum sadece burada insanlar birbirlerine bir karşılık beklemeden yardımcı oluyor "olmadı" vs gibi direktifler vermek biraz ayıp kaçıyor açıkçası.
Sorununuza tam olarak gelirsek; Homedir klasörü altında bulunan public_html klasörünü açın ve içeriğini komple localhost'a taşıyın. Sonrasında iki geri ana klasör dizinine gelin rar'da bulunan. Mysql isimli bir klasör göreceksiniz. İçinde bulunan .sql uzantılı dosyayı da varsa localhost'ta bulunan phpmyadmin üzerinden import edeceksiniz.
Takıldığınız bir yer olursa yazın tekrardan.
tekrardan okudum haklısınız o yüzden mesajı editledim ve özür diledim hocam...
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:31:23 -->-> Daha önceki mesaj 22:58:35 --
[QUOTE=iptables;1069867418]Sinirlenmiyorum sadece burada insanlar birbirlerine bir karşılık beklemeden yardımcı oluyor "olmadı" vs gibi direktifler vermek biraz ayıp kaçıyor açıkçası.
Sorununuza tam olarak gelirsek; Homedir klasörü altında bulunan public_html klasörünü açın ve içeriğini komple localhost'a taşıyın. Sonrasında iki geri ana klasör dizinine gelin rar'da bulunan. Mysql isimli bir klasör göreceksiniz. İçinde bulunan .sql uzantılı dosyayı da varsa localhost'ta bulunan phpmyadmin üzerinden import edeceksiniz.
edit: sorun
@Win; hocamız tarafından çözülmüştür...