Merhabalar.

Sizleri bugün başımdan geçen bir olayla ilgili bilgilendirmek istiyorum. Bugün üniversitede okuyan bir arkadaşım facebook üzerinden yazdı. Kısa bir hal hatır faslından sonra Teknosa hediye kuponu dağıttığını ve faturalı hat kullanıp kullanmadığımı sordu.

Hattım faturalı dedim ve numaramı istedi. Numaramı söylediğimde aşağıdaki mesaj geldi

Teknosa kampanyası deyip Oasis game firmasından mesaj gelmesinden dolayı huylandım. Kişi kendisinin kefil olduğunu onayladığım taktirde o 60 tl yi benim alacağımı sorun olursa *sorumluluğun ona ait olduğunu söylese de inanmadım. Google dan Oasis game dolandırıcılığı diye aradığımda aynı senaryo ile bir çok kişinin hattından para çekildiğini okudum. Şikayet var sitesi üzerinde oasis game olarak arama yaparsanız bunlara ulaşabilirsiniz. Hesabın başkasının elinde olduğunu farketmemle beraber kişiye burdaki linkleri yazdım ve anında çevrimdışı olup oturumu kapattı. Siz de dikkatli olun bu duruma düşüp paranızı bu ******** dolandırıcılara kaptırmayınız.

Örnek olarak iki şikayetin ekran görüntüsünü ekliyorum. Böyle bir durumla karşılaşmanız durumunda

1. Şikayet

2. Şikayet