çok çok uzman değilim ancak yıllardır okuyorum, deniyorum hiç aksi bir makale ile karşılaşmadım. Girilen makaleler özgün olduğu sürece herhangi bir sayının önemi yok isterseniz günde 500 konu açın copy olmadıktan sonra kısa süredede tepelerde yer alırsınız. Domain yaşı zaten kayda değer etkisini rahat görürsünüz yaşlı domain + özgün içerik tahmin ediyorumki tavan yaptırır size. Wordpress alt yapısı kullanılcaksa mesala günde 100 konu yerine günde 10 konu girersiniz zamanlarsınız bu şekilde ilk zamanlar siteniz google gözünde güncellendiğini gösterir. Yani demem o ki bugun 50 konu girip yarın 20 konu girmektense günde 10 konu girin saatlere bölün saat başı 1 konu açsın. Bu şekilde 2 gün sonunda 70 konunuz olcağına 7 gün sonunda 70 konu olur ama süreklilik arz etmiş olur. İlk etapta yeni olması sebebi ile makale ihtiyacı olucaktır ilk zamanlarda daha fazla giriş yapılabilir sonrasında bu şekilde rolantiye alınırsa daha sağlıklı olur diye düşünüyorum hayırlı olsun şimdiden
açıklamanız için teşekkür ederim hocam , makaleler özgü olacak.
Ama emin olamadığım için sormakta yarar var diyerek konuyu açtım.
bir önerisi veya bilgi verebilecek başkaları varsa lütfen çekinmeden yorumunu belirtsin sevinirim.