TuzsuzT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Rakiplere bak: gittigidiyor, hepsiburada, n11

Çok bilgim de yok diyorsunuz. Domainin boşta olması bir şey ifade etmez. Sizin yerinizde olsam başka kelimelerle uğraşırım ama bu iş biraz da şans ve yetenek işi. Yani bir bakıyorsunuz çok amatör bir site güçlü rakiplerin önüne de geçebiliyor. Sizin sorunuza kim ne dese boş. Sizin kararınız.
Rakipler yüzünden zaten konuyu açtım. Bilgili arkadaşlara danışayım diye. Bu siteleri geçmenin zor olduğunu biliyorum belki bir yöntem varsa bilmediğim ipucu veren olursa başlayacağım. Yoksa bende sizin gibi çok zor olduğunu düşünüyorum.

Picardes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam rakipleriniz bayağı güçlü açıkcası.Bu durumda örneğin "mutfak dolabı nedir" "mutfak dolabı çeşitleri nedir", "mutfak dolabı ne zaman bulunmuştur" tarzı makaleler yazmak yerine, gerçekten kullanıcıların dikkatini çekebilecek içerikler hazırlamalısınız.
Örnek vermek gerekirse ben tesisat sektöründe bir iş aldığımda herkes tonlarca kelime makale ve basit resimlerden oluşan içerikler giriyorlardı.
Yaptıkları çok amatörceydi ve onları geçmek çok ta uzun sürmedi.
Nasıl mı?

Kaynak:https://www.r10.net/google-optimizasy...atejileri.html
Yazınızı okumuştum. Faydalı bilgiler var. Sıkıntı şu ki insanlar bu kelimeyi ömründe bir iki kere arar. Siteye müdavim olmaz kimse. Sıralama çok önemli bu yüzden. Sosyal medyayı tabiki kullanıcam ama ne kadar etki eder hiç bilmiyorum. Birde kelime örnekte verdiğim gibi "mutfak dolapları" tarzında genel bir kelime. Viral reklam biraz zor gibi geldi bana. Hani "abc mutfak dolapları" olsa yapılabilir ama genel olduğu için adam zaten direk onu arayacak google da.