Girisimci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mantıken sorucam cevabını kendiniz düşünerek verirseniz , kendinizde cevaplamış olursunuz.

1 Haftadır aktif olan bir sitede ; sosyal medya hesaplarınız hariç söylüyorum. Dışarıdan aldığınız tanıtımlar ve paravan desteğiniz siz google olsanız 1 haftadır henüz hiç aktifliği yokken bu linklerin sitenize ücretsiz ve beğenildiği için verildiğini düşünürmüsünüz ? Düşünmez misiniz?

Ben google olsam 1 haftadır yayında olan ve henüz içeriği düzgün indexlenmemiş ve yeterli seviyede olmayan bir siteye bu kadar destek veriliyorsa altında birşey ararım.

Bence fazla bile.
Ya siz ?
sosyal medya hesapları hep tavsiye edilir yukarda belirttiğim sitelerin hepsi sosyal medya hesapları bundan yana sorun olurmu, olmazmı bilmiyorum ancak sosyal medya hesaplarının zarar getireceğini düşünmüyorum o sebeple popüler olan sosyal hesaplardan profil oluşturdum.

Onun dışında yaptığım 2 foruma tanıtım yazısı yazmak 1 siteye link eklemek oldu birde wordpress üzerinden açtığım paravan sitesi eğer sosyal medya hesapları sorun teşkil etmiyorsa 1 haftalık olmasına rağmen geriye 2 forum 1 paravan 1 toplist kalıyor