paymentwall adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Paymentwall'a kayıt olunduktan sonra aynı gün içerisinde İş Geliştirme ekibimiz kayıt olan kullanıcının konuşuyor olduğu dile göre kendisiyle iletişime geçmektedir.

Ekibimizle konuşmalarınız inquiry ticket sistemi üzerinden gerçekleştiği ve bu sürekli olduğu bazı durumlarda mail altyapı sağlayıcıları tarafından spam olarak işaretlenebilir. Acaba S3pam klasörünüzü kontrol ettiniz mi?

Paymentwall sistemine kayıtlı mail adresinizi bizlere iletebilirseniz size yardımcı olabiliriz.

İyi günler
Hiçbiri spam klasörüne düşmedi. Attığım maillerimin hepsine geç de olsa cevap aldım.

Paymentwall'da bir ürün oluşturdum ve siteme ürünü entegre ettim. Ürün ile ilgili istenen bilgileri ekibinize gönderdim. Ürünü satabilmem için onaylanmasının gerektiğini söylediler. 2-3 hafta geçti olumlu ya da olumsuz geri dönüş yapmadılar. Ben yine onaylanma ne zaman olur diye mail attım. Uzun sürebiliyor size dönüş yapacağız dediler ama yine dönüş yapmadılar. Ben de 2 ay kadar bekledim. Sonra peşini bıraktım.

Geçen ay forumda Paspay'ı gördüm. Komisyonu düşük olduğundan siteme ekledim. Aynı gün içinde satışlara başladım. Ve her cuma günü eğer o haftaki cirom 100 tl yi geçtiyse paramı İş Bankası hesabıma kesintisiz alıyorum.

Şimdiye kadar destek ekibiyle 10 taneye yakın yazışmam oldu. Istisnasız hepsine 2-3 saat içerisinde yanıt aldım. Ve yanıtların hepsi çözüm odaklıydı. Kredi kartı ile satış yapacaklara Paspay'ı tavsiye ederim. Şimdiye kadar olumsuz hiçbirşey yaşamadım.