desifre3545557 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
cevap sorunun içinde gizli

bu yılın en absürd filmi recep ivedik 4'tür heralde. ama git bak bakalım ilk sayfada çıkan siteler, emin ol senin bir ayda aldığın hiti bir günde almışlardır.

ikincisi, keşke vaktim olsaydı da sana analiticsten bi görsel gösterseydin. kısaca şöyle söyleyim, türkiye'de film izleyen 100 kişi varsa 95'i tr dubajlı izliyordur. ha altyazılı olup iyi hit alan siteler de var ama onlar marka olmuş siteler. (örneğin unutulmazfilmler). bunun ilacı da sosyal medya ve imkanları zorlayacak büyük bir bütçe..tabi bu da eşittir risk.

bu arada adres verirsen inceleyip tavsiyelerde bulunmak isterim.
Evet sanırım en büyük sorun bu. Ama bu kadar önemli olduğunu düşünmemiştim işin açığı.
Acun Ilıcalı'yı yıllardır anlayamamın sebebi de bu sanırım. Sadece kutu açtırıp Tüm Türkiye'ye izletebilmesini anlayamamın temelinde de sanırım Türk ziyaretçisini kavrayamamış olmam var siye düşünüyorum.
Teşekkür ederim.

TuzsuzT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim söyleyeceklerimi benden önce söylemişsiniz.

golgeyolcu; Site içeriğini kendi zevkinize göre mi oluşturuyorsunuz yoksa ziyaretçinin isteğine göre mi önce bunu bir düşünün. Analytics kullanıyorsanız ziyaretçi sadakatini falan inceleyin, size sorunun ne olduğunu söyler. Her şeyi tam yapmışsınız ama ziyaretçinin istediğini vermiyorsunuz. Bu durumda elinizdeki hit iyi sayılır.
Kullanıyı ön planda tutuyoruz ama anlaşılan kullanıcının ne istediğini bilmemekle ilgili bir sıkıntımız var

Geri gelme sıklığı için analytcis verisi son 1 ayda şu şekilde
http://i62.tinypic.com/1zpjrwn.png

@mutluolmakicin , film istek kısmı var ama aramaları görmeyi de listeye ekledim teşekkürler.

Aslında neler yapılınca ne olmuş herkes fikir sahibi olsun diye açmıştım konuya, bana daha çok yardımcı oldu, teşekkür ederim Ben daha çok eklenen film sayısının az olduğunu ve yeteri kadar backlink olmadığını düşünüyordum.

Ama ne olursa olsun yine de dublaja ve saçma filmlere yönelmeyeceğiz. Bu sitede böyle olsun