Merhaba dostum PTT de tahsilatlı gönderi seçeneği dediğin gibi var biz PTT kargo ile 6 ay kadar bu şekilde çalıştık iyi yönleri de var kötü yönleri de 6 ay içinde yaşadığımız iyi kötü bildiklerim anlatayım.

1. PTT ile Aylık ortalama 350 - 400 ürün gönderme hacmine sahip isen sözleşme yapabilirsin (sözleşme yaptığın taktirde kargo ücretinde %20 İndirim söz konusu )

2. PTT kargo ile her ürünü gönderirken Postane Memuru Pakedi herkesin gözünün içinde açıp didik didik edip içinde ne olduğuna bakıyor ( Buda belli bir süre sonra insanın canını sıkıyor )

3. PTT kargo ile gönderilen toplu siparişlerin genelde kaybolma olasılığı çok yüksek bizim başımıza çok geldi.

4. Fiyatlar ise göndereceğin ürünün ağırlığına göre değişmektedir.

5. PTT kargonun en güzel yanı Tahsilatlı gönderi yapabilmen için senden Herhangi bir firma - ( Şahıs Firması ) yada LTD.ŞTİ olmanı beklemiyor.

6. Genelde Teslim Edilen paketlerin ücreti 1 hafta sonra posta çeki hesabına yatıyor.

7. PTT kargo posta dağıtım elemanları gönderilen ürün eğer 2 yada 3 KG üzerindeyse pakedi müşteriye götürmüyor . Müşteriye bildiri kağıdı veriyor kargonuz şubede gelin alın. ( Bu olay da müşteriler tarafından pek hoş karşılanan bir durum değil )

İşin özü Firma kuracaksanız YURT İÇİ KARGO ile çalışabilirsiniz 5 yıldır çalışıyoruz çok memnunuz tabi bununda iyi kötü yanları var bunlar hakkında da bilgi verebilirim