golgeyolcu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kelimeyi ve çalışma tarzınızı bilemediğim için çok fazla yorum yapma şansı yok bence ama şuna dikkat etmekte fayda var.

Kelimede ilk sayfaya gelirseniz kesinlikle normalden çok daha fazla ziyaret alırsınız. Alışveriş yapacak kullanıcı bulabildiği tüm alternatifleri görmek adına belki de 10 farklı siteye girer. Yani güzel bir çalışma ile ilk sayfaya gelirseniz pastadan pay alabilirsiniz.
Ayrıca güzel bir kelimeyse ve bloğunuz da kullanıcıya hitap edebilecekse ürüne özel reklam anlaşmaları yapma şansınız var.

Başarılar.
kelime iş yapar ondan şüphem yok ama çalışma şekli kısmında sıkıntılıyım. Kelime alışveriş sitelerinde bulunan bir kategori. "Mutfak dolabı" gibi düşünün. Alanda blog sitesi yok bilgi veren. bazı forumlarda konular var sadece. sıralamada tamamen büyük alışveriş siteleri var rekabet edeceğim. Seo konusunda çok bilgili değilim.
alanadı kelime.org boşta. wordpress kurup özgün yazılar girmeyi düşünüyorum. sosyal paylaşımıda kullanıcam zamanla. bunun haricinde pek bişey yapmayı düşünmüyorum şimdilik backlink falan belki ilerde kaliteli sitelerden alırım. seo konusunda çok bilgili olmadığım için konuyu açtım. rekabet etme şansım ne kadar. rakiplerim köklü alışveriş siteleri