Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu okumadım senin mesajın dikkatimi çekti.
Öncelikle lütfen bilgi sahibi olmadan haram, günah, sevap gibi ithamlarda bulunmayın. Dinimize mensup iseniz dinden çıkabilirsiniz.
Dinimizde bir şarabın yapımında ki üzümün üreticiside, üzümü taşıyan kasayı yapanda, taşıyanda herkes haram işlemiş olmaktadır.
İddaa'nında bundan farkı yoktur. Ha kendin oynamışsın ha oynayana yardım etmişsin.

Konu sahibi arkadaşa gelince doğru insanları bulmak için şu yöntemi kullanabilirsiniz.
Bu adamlar 200 lira atıp 40 milyar aldıklarını gösteren kuponlar koyuyorlar. İşte bunlar yalancı. 3 kere ardı ardına 30, 40, 27 bin olarak kazandığı kuponları koyuyor. E bu adam 3 günde 97 bin kazanmış. Çatara çutara yemek varken hala kupon mu paylaşır?
Daha dürüst adamlar var onlara bakın illa oynuyacaksanız.
Öncelikle bilgi sahibiyim.
Daha sonra bilmeni isterim ki Tanrıya şükür olsun Türk'üm ve Müslümanım.
Üzüm üretici muhabbetin tamamen saçmalık olmuş ki şu yüzden sen çiftcisin ekiyorsun hal denilen yere satıyorsun sonra biri gidip oradan alıyor şarap yapıyor bu seni bağlamaz yada tam tersi olabilir oradan manav alıyor sen gidip manavdan alıp evde kendin yapıyorsun nereden bileceğiz biz ermiş değiliz haşa bunun için katılmıyorum sana.
Bak doğru bir noktadan yakalamışın o adam iddaa oynar filan günah işine girmsin tamam hafız da ben iddaa oynasın diye satmıyorum fark etti isen tahmin danışmanlığı yapıyorum belki adam meraktan öğrenmek istiyor bende ona bilgimi ve birikimi ücret karşılığı aktarıyorum aynı bir öğretmenin öğrenciye bilgisini öğretmesi ve bunun karşılığında isteğe bağlı bir ücret alması gibi doğaldır.
Eleştirin için teşekkür eder esenlikler dilerim.