Red adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bağcılar eğitim araştırma hastanesi ; insanların en ufak bir şeyde dahi çoluk çocuk ana baba dede amca bebek v.s demeden toplaşıp 9-10 kişi gidip içeri girip hastanın yanında durmak istediği , sürekli insanların birşeyler sorduğu , sağlam şekilde gitseniz dahi çok kısa sürede ( piskolojik olarak ) hasta olacağınız yerdir.

Bir gün babam daraldığını hissedip dil altını atmış hastaneye götürün demişti. Yakın diye bağcılar eğitim araştırma'ya gitmiştik. Babam dedi götürün burdan yoksa fena oluyom. Bakırköy'e gitmiştik aynı anda.

Bağcılar'a fotoğraf çekilmeye gitmeliyim. Kapanmadan duş alıp çıkayım. Döndüğüm vakit yazacağım. P.M ile de iletişim kurabilir, aklınıza takılan her şeyi sorabilirsiniz.
çok şükür hastayla ilişikte olacağım bir yere vermediler beni. idari kadrodayım. yerim çok rahat arkadaşlarımda mükemmel insanlar. ama kalacak yer olmayınca, maddi olarak önünü göremeyince yemişim istanbulunu.

arayı sıcak tutalım. istersen feysini gönder bana ekliyeyim görüşürüz arada. hatta çayımı içmeye gelirsin bir ara