EmreUnan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
scriptteki conn. bilgilerle, siteye phpmyadmin upload edilip, database çekilir, pek çözüm gibi gelmedi bana.
Problem değil zaten arkadaşım kurulumlar zaten domaine lisanslı. Ben her ihtimale karşın 2. bir önlem almak istedim sadece. E tabiiki işi bilen dediğinizi yapabilir ve aynı sunucudaki bir veritabanını çekebilir. Onada yapacak birşeyim yok artık

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:22:21 -->-> Daha önceki mesaj 01:18:08 --

beytepeli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hakkınızda şikayette bulunacagım. ben tercümanım. mütercim tercümanlık yapmaktayım forumda konum mevcut. çeviri işleri ugraşırım. traderlarımda 1 tane bile ilan script satışım olmamıştır. kullandıgım fake 2. hesap yoktur. @alev nickli kişi benim hanım olur. 0 mesajı ve 0 traderı vardır. bu dediklerinizi ispatlamak durumundasınız. asılsız yere bir kişiyi bu şekilde suçlamak sahtekar olarak itamda bulunmak suçtur..
Daha 15 dakika önce skype den bana tekrar sülale boyu küfreden eğer siz değilseniz, çok ama çok büyük bir hata yaptığımı farzediyor ve sizden özür diliyorum. Ben siz zannettim. Kusura bakmayın..

SAYGILAR