Hocam sadece tavsiye;
1- Bilgisayarı güzelce temizleyin, pırıl pırıl yapın. Toz dahi kalmasın.
2- Güzel bir yer bulun. Örneğin; masa üzeri olabilir. (Oranında temiz olduğundan emin olun. Açık renkli olursa iyi olur)
3- Güzel fotoğraf çeken, telefon veya f. makinası bulun.
4- Işık seviyesini güzel ayarlayın. Karanlık çıkmasın. Mümkünse gündüz çekilsin.
5- Önce çok uzak olmayacak şekilde tam görünümlü çekin. Ondan sonra yakın ve uzak şekilde parça parça çekim yapabilirsiniz.
6- İlana tam özelliklerini belirtin (Temiz kullanıldı, garantisi devam ediyor vs) Kullanıcı uğraşmasın.
7- Kesinlikle ilk ilanı sahibinden' e verin.
8- Bunları uyguladıktan sonra satışınız çok kısa süreye düşecektir.
Yazdıklarımı uyguladım. Kendi notebook'umu çok iyi fiyattan 10 saatte sattım.
Dipnot: Hocam resimler o kadar kötü ki, son resimde kıl gözüküyor. :O
Tavsiyelerin için teşekkürler. Dipnot içinde o kıl değil muhabbet kuşunun tüyünün sapı

Hopörlerdeki beyaz şeylerde muhabbet kuşunun dışkısı üşendim silmedim. Ama dediğini dikkate alacağım temizleyip koyayım birde
baltalamak için demiyorum sadece öneri satabileceğiniz max fiyat 700-800 arası garantisi olsaydı o dediğiniz fiyat oalbilirdi ayrıca asus'a kötü diyen arkadaş hayatında kaç tane asus makine kullanmış ayrıca makina 3. nesil i5 araştırmaya gerek yok zaten üzerindeki simgeden belli oluyor hayırlı satışlar
Hocam baltalamak gibi olmasın la cümleye başlıyorsunuz ama resmen satışı baltalamaya yönelik yorum yapıyorsunuz sizden tavsiye veya fiyat isteyen oldu mu. Ben 1000 liradan satıyorum şu an alan alır veya almaz. Alacak olanla konuşuruz belki orta yolu buluruz. Lütfen sadece bu konu değil diğer konularada yok o kadar etmez şu kadar eder gibi kelimelerden kaçınınız. Ürün kiminse değil 1000 TL 5000 TL yede satmaya hakkı vardır. Satışımız devam ediyor. Laptop tertemizdir hiç tamir görmemiştir.