donerchief adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha önce böyle bir iş yaptınızda öyle mi fikir veriyorsunuz yoksa sadece tahmin mi ediyorsunuz ?

Bende ebaydan ürün almaya benzemediğini biliyorum. Direk fabrikalar ile iletişime geçip iletişim kuracağım. Zaten böyle büyük bir işi belgesiz kaçak bir şekilde yapmak akıl karı değil. Siz daha önce böyle bir iş yaptınızda öyle mi fikir veriyorsunuz yoksa sadece tahmin mi ediyorsunuz ?

Hocam şirket olarak yapacağız zaten. Sistemi çözebilirsek birini gönderip başında durdururuz oraya adam göndermek o kadar zor değil ancak daha önce gerçekten bu işi yapmış ve aşamlarını ayrıntılı bilen birini arıyorum işte. Birde ben kendi elektronik ürünümüzü yaptırtmak istiyorum. Söz konusu elektronik olunca Türkiye'de teknik servis hizmetinden tutunda ayrı ayrı birçok tüketiciyi koruma söz konusu.
tahmin yürütmüyorum yapanlar vardı ordan biliyorum.Gerçekten bu işler çok zorlaştı .İnanın gümrükte eğer belgeniz eksikse maliye - gümrük adamın ensesine konuyor.Yani çok dikkatli yapılması gereken şeyler.Size tavsiyem dediğim gibi sanırım ticaret bakanlığıydı , ticaret belgeniz varsa bu işlem tamamdır.