Merhabalar Arkadaşlar,

Benim 1 sayfam var ve ona organik şekilde beğeni yaptırmak istiyorum ( Yabancı, Turk fark etmeksizin ) Ve Güncel olarak durumlarımı yani yaptığım müzikleri profilimde paylaştığım için onların beğenisinde kullanmak istiyorum. Panel olabilir veya sürekli iletişimde olabilirsek ben yazarım o şekildede olabilir. Hiç bir şekilde bunu ticari amaçla kullanmayacağım. Sadece üstte berlittiğim 2 şey için istiyorum..

Bunlara karşılık sunduğum teklif şu yöndedir;

1-) İstediğiniz Oyun Sunucusunu Sağlayabilirim
2-) İstediğiniz Sunucuyu Temin Edip Sağlayabilirim. ( Windows, Linux, CentOS )
3-) İstediğiniz Paneli Verebilirim. ( CPanel, Plesk Panel ) Limitsiz şekilde.
4-) İstediğiniz Domain + Host'u Sağlayabilirim. ( Sınırsız Trafik Sınırsız Alan ve İstediğiniz Panel Şeklinde )

Aklınıza İlk Olarak Sayfanızı Beğendirttiğimde Bu 4 Hizmetten Birini Verdiğinizde ya İptal ederseniz? Nasıl güvenicem sorusu tabikide gelecektir.
Bunu Güvencesini Şu şekilde vermek isterim ; Bu arkadaş istanbulda ise ofisimde çay içmeye beklerim. Telefon ile görüşülebilir. Ve Burda açtığım bu konuyuda bu konuda güvence olarak göstermek istiyorum. Eğer bu şekilde birşey söz konusu olduğunda r10'da veya herhangi bir platformda hakkımda yapılacak tüm suçlamaları/şikayetleri kabul ediyorum. Sürekli Durum Beğenisini kullanmam gerekeceği için üstteki olanak söz konusu bile değildir. Bu işte bana yardım edecek arkadaş benimle olduğu sürece aldığı hiç bir hizmet iptal olmayacaktır ve Host + Domain'de Artık yapmak istemiyorum bile dese 1 Yıl boyunca Aktif Olarak Host + Domainini Sınırsız şekilde kullanmya devam edecek. Diğer Hizmetlerde ise Ben bırakmak istiyorum dediğinde 1 hafta yedeklerini alması için ek süre vereceğim ve 1 hafta sonra makinasını kapatacağım şeklindedir.

İlgilenen arkadaşlar lütfen

r10 : PM Atsınlar Lütfen