Dün bu saatlerde sitene neden kimse girmedi ? Forumda birisinin dolandırılmasındansa kendimi güldürmeye razıyım sen kafanı yorma, okadar delikanlıysan ekle analytics inceleyelim hep beraber sonra açıklayım tüm foruma bu adam harbiden adam diye

O kadar adamsan ekle be kardeşim yarın akşam bu saatlerde tekrar burada yazayım
Tek bir site yok sunucumdaki siteleri tek tek taşıyorum çünkü sunucum cpu yiyor apache, çok boş konuşuyorsunda bedavaya banlanıcaksın, dün o saatlerde site kapalıydı, 5 aylık canlı tv kelimesinde 59. sırada olan sitenin hit almadığını iddaa edebilecek kadar aptalsın ki sanki hit 100 bin kişi dedim, topu topu siteye günde 200 kişi giriyor ki bunuda botla çektiğimi iddaa edecek kadar geri zekalısın. Ayrıca itraderlarım orda, yaptığın ticaret ortada, bu güne kadar kimseyi mağdur etmemişim ki, beni r10 da tanıyan tanır eskiyimdir.
Ağlasanda sızlasanda sana artık bu siteyi satmam, her attığın postta bir yalan uyduruyorsun her yalanını ortaya çıkarmaktan sıkıldım bırakta artık modlar işini yapsın. Bende Lucy izliyeyim filmin içine ettin.
http://prntscr.com/595acx bu çektiğim resim içinde teşekkürler, sizin gibi karakterini yitirmiş iftiracı insanlara bir sitem etmiştim, bu konuda sana karşıda yakışıyor sözlerim sağol