Kırık kenarda olduğu için dolgu tutarmı tutmazmı diye düşünüyorum hocam. Olursa eğer dediğiniz gibi çok iyi olcak. Çektirmeyi bende istemiyorum kesinlikle ama işte insanın aklına geliyor ister istemez.
Açıklık olayı için o kaç sene önce gittiğim doktor atıp tutmuş o zaman biraz. Tel taktırmayı pek istemiyorum hocam bu yaştan sonra açıkçası

Kaplama olayı nasıl oluyor peki? Bi sorun teşkil edermi ilerleyen zamanlarda? Yani yaptırmakta fayda varmıdır yoksa böyle kalması mı daha iyi? Görüntü olarak çok rahatsız etmiyor, bi kısmında var öyle açıklık tüm dişlerde yok. Ama normal bi diş gibi de değil tabi.
Bu konular dışında şimdilik başka sorum yok hocam, tekrar çok teşekkür ederim
Hocam görmedim ama kenar kırıksa dediğiniz gibi, kesin yapılır diyebilirim. Ne dişleri tamamlıyoruz

Çektirme son yapılacak işlem dediğim gibi. Aklınıza o gelmesin hemen.
Burdan konuşarak doktorunuzun yanlış yaptığını söyleyemem belki aklından geçen başka birşey vardır.
Fayda/zarar olarak ise; Bana kalırsa dişlerinizin sağlığı açısından böyle kalması daha iyi. Tek faydası estetik olarak olacaktır hocam. Ayrıca ilk mesajınızda ben tüm dişlerinizin arasında açıklık var diye düşünerek o yorumu yaptım. Bazı dişlerinizde varsa, o 2 dişin arasına dolgu yapılarak da kapatılabilir.