Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mesela exif bilgileri ekledin sitende paylaştın ,başka siteler senin sitendeki görseli kullanırsa bir şeyler olabilir backlink almak gibi yani google detaylı inceliyor resimleri bu bilgilere bakıyor etkisi tabi muamma. Bilo nerdesin bilo sen attın bu teoriyi ortaya ispatla.
ha ha
geldim geldim. mention olarak eklemezsen nerden haberim olacaktıki. Ama biliyon tabi her şeyi okuduğumu

Paylaşımın için tebrikler, benim olayı (sana göre teori ) kesinlikle çok ileri götürmüşün. İnan hiç aklıma gelmemişti toplu exif ekleme fikri. İndirip deniycem.

Fikre gelince; Evet, resimlerin eklendiği kimi siteler exif bilgilerini uçuruyor, buna yapılabilecek bir şey yok. Kalan sağlar bizimdir diyeceğiz. Ama şunu da eklemek isterim; Sadece gerçekten kendinize ait benzersiz resimlerde ya da üzerinde oynayıp manüplasyona uğrattığınız görsellerde kullanılması, daha fazla amaca hizmet eder. Örneğin: Stok siteden bir hatun resmi aldın, sonra gittin bunun suratında sakal falan çıkardın, bıyık ekledin vs. Bu durumda exif bölümünde, ilgili alana kendi linkinizi koymak en doğru olandır.
.