johnfrusciante adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Domain : n4g.net
Firma : N.S
Kayıt Tarihi : 2013-11-03
Bitiş Tarihi : 2014-11-03
Başlangıç: 50
Min. Artış: 5
Bitiş: Son Teklif + 24 Saat
Hemen Al: 449
Dolu Uzantılar: -com -net -org -biz -info -co -tv -mobi -us -ca -co.uk -eu -pro -de -ws -at -cm -jobs -jp -me.uk
Ödeme : Akbank / Ziraat / enpara.com / yapıkredi

Not : Domainin Tam aranma Hacmi 368.000 dir. Domainin .com uzantısı oldukça bilinen bir oyun sitesidir (PR7) ve kendi aranma hacmini oluşturmuştur.Tüm dünyada aranma hacmi olan kelimelerin kısaltmasıdır. Need 4 Games , Need 4 God, Need 4 girlfriend , Need 4 gmail account vs.. gibi birçok konuda önemli bir kısaltmadır. Domain Teklif verip geri çeken hakkında -trade hakkımı kullanırım.Domain kendisinde kalan kişi 12 saat içinde ödeme yapmak zorundadır. Domaini Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.

n4g.net domainini sizden 50TL'ye satınaldım. Ödemeyi Akbank aracılığı ile yaptım kanıtım var. Fakat NS bu domain çalıntı diye hesabımı kitledi. Yalvar yakar açtırıp başka hesaba taşıdım domainimi. Aylar süren telefonda süren görüşme ve mailleşmeden sonra şimdi bana du domain çalınmış. Önceki sahibi şikayetçi diyorlar. Konu hakkında açıklama yapıp yardımcı olyur musunuz?
Domain hakkında yasal süreç başlamış ve bana hırsız muhamelesi yapıyorlar. Kimlik vs tüm bilgilerimi istediler ve gönderdim.