Arkadaşlar çok yanlış bilgilendirilmişsiniz.
İncir.com da elbette adwords reklamı yapabiliriz ürünlerinizi satabilirsiniz. Sözleşmeye göre sadece üye çekmek için reklam yapamazsınız. Ayrıca sistem tavsiye pazarlamasını kullanmaktadır. Yani siz çevrenize, arkadaşlarınıza indirimlerinizden avantajlarınızdan söz edebilir, onları arzu ederlerse sisteme ekleyebilirsiniz.
Bende bir süredir bu sistemi kullanıyorum ve çok memnunum. Bana hiç bir ek yükü yok bu işin. Ürünleri doğrudan sitemden satabildiğim gibi ayrıca Gitti gidiyor, SanalPazar, Sahibinden.com üzerinden üzerine ayrıca kâr koyarak satıyorum. Fazla vakit harcayamıyorum ancak günde iki üç sipariş alıyorum. Buralardan gelen siparişer olduğunda kendi kartımla ürünü alıp müşteriye yönlendiriyorum. Ve örneğin gittiği gidiyorsa ordan paramı alıyorum.
Fiyatların çoğu neredeyse piyasanın altında olan fiyatlar. Özellikle hızlı gönderi ürünlerini inceleyin.
Örnek mağza olarak;
www.dahacazip.com www.dolusepetim.com.
www.kapidaode.com
Müşteri hizmetleri de çok iyi. Üründe en ufak bir sorun olsa müşteri ücretsiz kargoya veriyor ve para iadesi bir hafta sonra yapılıyor en geç.

Ben bu yazıyı yazarken gitti gidiyordan 290 liraya bir netbook sattım. Kârım 30 lira. Çok temiz para.
Sormak istediğiniz sorular olursa yanıtlayabilirim.