yenibilgi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
her çeşit link olması lazım sitenize. ancak abartmayacaksınız. zamanlamasını iyi yapacaksınız. sadece anasayfaya değil, alt sayfaları güçlendirmek içinde çalışma yapacaksınız. basit bir konu olsa bu herkes yapar.

öneri istiyorsunuz, öneri vereyim ben size. backlink alın.

hangi siteden alcaksınız, ne zaman alacaksınız, alırken nelere dikkat etmek gerekir, hergün mü alcam, nasıl link vercem, hangi site ne kadar yarar sağlar, toplu link alımı yapılırmı, footer alınırmı, pr değeri önemlimi, ziyaretçi sayısı önemlimi, trustranki önemlimi... daha sayılırda sayılır. her biriyle ilgili en az 1 sayfa açıklama yazabilirim ve o bir sayfalık açıklama o değeri ölçümlemeye yetmez.

seo konusu bu kadar basit bir şey olsaydı herkes yapardı. bunun yerine ne yapmak gerekir? kendinizi ziyaretçinin yerine koymanız gerek. sen ziyaretçi olarak, ilgili konuda en iyi içeriği verdiğine inanıyor musun? benzer siteler arasında en iyi tasarım sana mı ait? tasarımın diğer sitelerden farklı mı? siten hızlı açılıyor mu? sitende boş sayfa var mı? vs. vs. vs. siz bunlara bakın, gerisinide google'a bırakın.

yoksa ben basayım linki çıksın dersen, evet çıkabilirsin. ama yarında gelip burda konu açarsın. sitem gitti diye.

Backlinki tanıtım yazısı olarak aldım bir kaç siteden firma sitesi olduğu için tanıtım yazısı için uygun site bulamıyorum önceden yapılan yorum ve footer backlinkleri reddettim linkler 1-2 aydır silinmedi. Sitenin içeriğini iyi tutmaya çalışıyorum sitede gayet hızlı.