Neden tekrar kurulum yapmayı denemiyorsunuz? Yedek alıp tekrar kurulum yapabilirsiniz. Dışa aktar'dan aldığınız içerikleride kurulumdan sonra tekrar atabilirsiniz.
Dediğiniz şekilde dışa aktar yaparak yedek aldım. Tam olarak demek istediğiniz komple wordpressi mi kaldırayım FTP üzerinden yoksa DB ile birlikte mi?
yorum yaparken çok aşırı bekletiyor hocam site
Demek ki tek wp-admin'de değil. Teşekkürler hocam.
wp dosyalarını nasıl atıyorsunuz ? zipli halde gönderip sonra extract ilemi açıyorsunuz ? yoksa düzmü atıyorsunuz.
temadan kaynaklanan problem sadece sitenin sayfa geçişlerinde etkili olmuyor malesef wp konu eklemedede kasıntılar meydana gelebiliyor.
wordpress standart temaya alıp sonra panelde dolaşabilirmisiniz acaba ?
eğer aynı ise hız yada biraz düzelme var ise wp-optimize eklentisini kurup db yi optimize etmenizi öneriyorum. sonrasında hızlandı ise temanızdan kaynaklanıyordur.
Eğer ki dosyalarınızı en üstteki söylediğim şekilde atıyorsanız, aldığınız hostingi sıfırlatıp tek tek atmanız sorununuzu %90 oranında çözecektir.
Benim yavaş işleyen sitelerimde bu yaptıklarımı uyguladığımda sorun çözülmüş oluyor.
Saygılarımla.
Zip olarak indiriyorum, açtıktan sonra FTP üzerinden atıyorum. Temayı yazan firma ile iletişime geçtim kontrol ettiler temadan kaynaklı hiç bir sorun yok dediler en son. Wp-optimize kurdum, ne yazık ki değişme olmadı