Meftun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Makalenizi Paylaştığını Zaman Okudumuştum Ama Sormak İstediğimi Bu Değilde Benim . Anasayfa Alınan Backlikerin Oranın Altsayfalaran Fazla Mı Olması Gerekir Bunu Düşünüyorum.

Marka (%50-%60) – > Orneğin “guzelhaberler.com” sitesine sahipsiniz alınması gereken backlink GuzelHaberler.com / GuzelHaberler şeklinde olmalıdır.
Anahtar Kelimeye Yakın Değerler (%10-%20) -> Anahtar kelimemiz “Haberler” olsun. Alınması gereken backlink Haber / Son Haberler / .. şeklinde olmalıdır.
Para ile alınmış (%10-%15) -> Burada bahsetmek isteğim para ile aldığınızı belli etmeniz. Anahtar kelimeniz neyse direk onunla ilgili alınması gerekir.
Diğer (%5-%10) -> buraya tıklayınız / buraya / tıkla / link / .. tarzı kelimelerle alınan backlinkler olmalıdır.
Buna Benzer Bir Dengeyi Denemeye Başlamıştın. Kelimeleri Çoğaltarak Çalışmaya Yapmaya Başlamıştım.
Açıkçası bu oran sitesine göre değişir. Bazı siteler vardır altsayfaları önemlidir, anasayfasına pek giriş yapılmaz, bazı siteler vardır anasayfası önemlidir. Yemek tarifleri sitesinde altsayfalara yüklenmek daha doğru olur, oyun sitelerinde ise anasayfaya ve altsayfalara eşit orantıda yüklenmek daha doğru olur, dizi sitelerinde ise anasayfaya yüklenmek daha doğru olur.

Kısacası sitesine göre değişir.

VURALBEY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir yazıya ne kadar etiket girilmelidir . yazının kelime sayısına göre bi oranı varmı . Hiç etiket kullanmasak dahamı yararlı olur ?
Etiket oalyın ile ilgili yukarıda soruya cevap vermiştim.

Alıntı
Etiket kullanımını ben şu şekilde öneriyorum;Etiket bana göre = kategori. Yani eklediğiniz etikete kategori gibi davranmalısınız, o etikete ait bir içerik daha olacaksa etiketi ekleyebilirsiniz.

Ben etiketleri noindex, follow metası ile tanıtıyorum. Yani benim etiketlerimi indexleme ama etiketlerimde bulunan URL'leri takip et ve onları indexle.