Öncelikle sinirle yazdığınız belli fakat bazı kelimeleri isteyerek ya da istemeyerek çok yanlış kullanmışsınız. Tanıdığınız bir kaç kişi yüzünden tüm Ankaralıları aynı kefeye koymuşsunuz. Yukarıdaki arkadaşın da sanıyorum itirazı buna. Kullandığınız üslup sinirli olsanız da hiç hoş değil.
Ankara ile hiç bir bağım olmamasına rağmen konuyu ilk okuduğumda ben bile tepki verdim.
Kesin olarak kullanmadım hocam genel olarak biraz daha rahat yaşam tarzı olan insanlar ben genelleme yapmak istemedim öyle anlayanlar varsa özür 5 kardeşin 5 i bir olmaz.
Ankaradan ya adam gibi adam çıkıyor yada tam gevşek öyle böyle değil hani sağlam dayağı hak eden cinsten oluyorlar.
Var elbette"ki olmaz mı üzmeyin ve sıkmayın kendinizi çok zor bir durum olduğunun farkındayım lakin o iki çocuk ve kız kardeşiniz için katlanmak zorundasınız.
Öyle hayatını hedefsiz , amaçsız , boş yaşayan insanlar çok fakat bizim gibi hedefi olan hayatında idealleri olan ideolojileri olan kararları doğru olan insanlarda var biz onları geçmiş vaziyetteyiz en güzeli o tipleri tek bir köşede yanlız bırakmak dövsen yarın hadi tekrar hadi tekrar diyebilecek , küfür etsen hahahhaa diyebilecek insanlardan KORKUN "UZAK DURUN"
Vallaha dostum detaylarını anlatsam nasıl evine aldın diye bana şaşırırsınız, ben tüm o yaptıklarını unutum sadece şuan ki kişisel insanlığına deliriyorum adamı evime aldım haftada 7 gün kumandamı sahipleniyor evimde tuvaletimde sigara içiyor ben kullanmadığım için acaip kokuyor bahçeli evim bahçeye çık iç balkon var balkona çık iç sabah işe gidecek çıkıp servisi beklerken deil tuvalette içip öyle çıkıyor 2 hafta sürdü kabul ettirebilmem sonunda bıraktı evde içmiyr..
**
Neyse konu daha fazla uzamasın o anlık sinirle açtım sinirim geçmedi ama napalım allah onuda kurtarsın benide ne diyim!