monarch20 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar acayip yüzsüz bir ....... ile karşı karşıyayım, ablam doğum için ist ye gelmişken ank de ki evinin kirasını felan ödeyemeyip eşyaları dışarı atılmış ... İstanbula geldi ve çocukları annesinin yanına götürmek istedi tekrar ankaraya bırakmadık gel burda iş bul ya da kaybol git dedik ve işe girdi hemen.

Şimdi 2 çocuğu ve ablam ve o ****** benim evimde kalıyor ben bekarım.

Anne ve babanım evi ayrı.

Afedersiniz yüssüz pçden Tv kumandasını kurtaramıyorum.. Akşam işden gelir gelmez kumandayı sahipleniyor az önce yine K.vadisini izliyecekmiş kumandayı masamın üstüne koydum geldi elime yapıştı aldı kumandayı yüzssüz herif ya arkadaş kızıyorsun aldırmıyor adam bir laf vardır yüzüne tükürmüşler yarabbi şükür demiş ben böyle yüzsüz adam görmedim.

35 yaşında benden 6 yaş büyük yani şu 2 tane çocuk var onun hatırına sabrediyorum 20 gündür.

Merak ediyorum sizin de etrafınızda bu kadaar yüzzsüz bir insan var mı ankaralıların alayı mı böyle yüzsüz gevşek merak etmeye başladım.

Anasına sövsen 10 saniye sonra espiri yapar kahkaha atar.

Var elbette"ki olmaz mı üzmeyin ve sıkmayın kendinizi çok zor bir durum olduğunun farkındayım lakin o iki çocuk ve kız kardeşiniz için katlanmak zorundasınız.

Öyle hayatını hedefsiz , amaçsız , boş yaşayan insanlar çok fakat bizim gibi hedefi olan hayatında idealleri olan ideolojileri olan kararları doğru olan insanlarda var biz onları geçmiş vaziyetteyiz en güzeli o tipleri tek bir köşede yanlız bırakmak dövsen yarın hadi tekrar hadi tekrar diyebilecek , küfür etsen hahahhaa diyebilecek insanlardan KORKUN "UZAK DURUN"