MujaHeed adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sadakan olsun derim ben. Kendini sıkıp kasıldığınla kalırsın. Hırsızlık yapmışsa adam büyük ihtimal vermez borcunu geri zaten.
Hocam hakkımı da yedirmek istemiyorum,yani ben o para için kaç gün çalıştım,kendisine de ulaşamadım sonra,zaten olaydan sonra yaşadığı yeri de değiştirmişti.Yani anlayacağın şans ya geçenlerde fb profiline rastladım.
monarch20 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne içiyon hocam sen ya,
o hırsız senin gibi kaç kişiden 300-500-1000-1500 başkasına kredi çektirme gibi olayları vardır bu tipleri tanımak önmeli konuş senin paranı veririm der sadece vericem der öyle kalır! Dene ve gör.
Hocam benden önce 2 arkadaştan daha borç almış ama yakalanmadan önce o arkadaşlara borcunu ödemiş.Hatta yakalanmasaydı 1-2 gün sonra bana da ödeyecekti.Örneğin mesaj atsam kendine vermek istemezse cevap vermez diye düşünüyorum öyle paranı vereceğim deyip bekletmez.
atiryaqi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
parayı geri vermezse başına neler gelebileceğinden bahset...
Valla öyle şeylere girmek istemiyorum.Sadece ilk önce selam verip selamını alıp konuya giriş yapmak istiyorum.

Adam hakkında da şunu diyeyim 10 seneden fazla o işletmede çalışıyordu ve kendisine duyulan güven sonsuzdu diyebilirim.Olaydan sonra herkes şok oldu,hatta bana sabah gel paranı al demişti ama o zaman elim rahat olduğundan peşine düşmemiştim.

Kiminize göre 350 TL az veya kiminize göre çok gelebilir.Benim neredeyse 1 aylık kira param.Yani alın terimle kazanmış olduğum bir paraydı o yüzden istemim de ayıp olduğunu düşünmüyorum.Ancak konuyu nasıl açacağımı,nasıl mesaj atacağımı bilmiyorum.Haa bir de mesajın diğere düşme ihtimali var yani hiç görmeyedebilir.