s7e7v7e7n7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Estağfurullah. Daha bilmediğimiz ve öğreneceğimiz çok şey var

İşin aslı sektörünüze göre bu değişir. Öyle ki webde rakibinizin az olduğu ve kelime olarak çok aranan bir konuyu işleyecekseniz;
içeriğinizi girip, sitenizin iç seosunu düzgün yaptığınız sürece maksimum ziyareti hemen alabilirsiniz.

Lakin sektörde rakip çok ve konuları rewrite olarak ya da spiner programları ile yazacaksanız yukarıdaki söylediklerimi unutabilirsiniz.

Eğer düzgün bir site yapacağım diyorsanız da hostinginizin yanında cdn kullanmanı öneririm. Buradaki aylık 9 dolarlık paketi küçük siteleriniz için kullanabilirsiniz.

CDN kullanımı sitenizin açılış hızını etkileyeceği için güzel bir kullanıcı deneyimi sunacaktır. Ve emin olun bir ziyaretçi sitenizden memnun kalırsa tekrardan geri gelme olasılığı aşağı yukarı %30 dur (benim iyi durumdaki sitelerimdeki oran). Bu müthiş bir rakam. Ve bir o kadar da seo için yararlı bir durumdur.

Aynı zamanda google drive'nin de cdn hizmeti bulunuyor, 10.000 sorgu ve 15 gb (google drive alanınız) limitine kadar ücretsiz olarak kullanabiliyorsunuz. Buradan kodları satın alabilirsiniz.

Fakat benim deneme yaptığım 300 hitli sitemde google cdn deki 10 bin sorgu limiti 4 günde bitti. Yani hız olarak memnundum fakat benim için yeterli gelmedi.

9 dolarlık olan cdn de ise aylık olan 100 gb bandwidth yetmedi. Aynı zamanda maxcdn anında para iadesi yapıyor. Denemeni öneririm.

Ziyaretçiyi nasıl bulacağın konusuna gelince...

Buradaki konuda bu konuyu (bende dahil) enine boyuna inceliyoruz ve tecrübelerimizi paylaşıyoruz. Baştan sona göz atmanı öneririm...
İlgilendiğiniz ve detaylı anlatımınız için teşekkürler. Gönderdiğiniz başlığı ayrıntılı bir şekilde inceleyeceğim. Bu sektörde edinceğim bilgi ve tecrübeleri de en kısa zamanda sizinle paylaşırım inşallah