setrox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Açıkcası katılmıyorum..sadece kaliteti içerik tek başına yeterli değil..şu an yabancıların en önem verdiği konu ayak izlerini nasıl sileriz..nasıl bir ağ kurarız..ordan burdan programlar ile yapılan backlinkler çok zarar veriyor..(tek zarar vermeyen sadece bir link çeşidii var burda)..toplu olarak hep aynı yerden alınan tanıtım yazılarıda yakın bir zaman içerisinde çöp olacaktır..sebebi ise yeni patent..relative bir ilişki yoksa siteler arasında (alakalı konu) bu tür sitelerden alınan backlink bir işe yaramayacak..ayrıca paralı olarak satılan tanıtım yazıları bence sıkıntı olacak..bunun yerine sistem içerisinde sadece sizin içeriğinizin olduğu ama sizin konunuz ile alakalı içerikli bir ağ bence daha mantıklı..

en son bir eğitimi daha çıktı Alex Becker ın buna bakmanızı taviye ederim..şu an buna bakıyorum ve pbn kurma ile alakalı baya olaylar var..bu adamın site içi link inşaasına bayılıyorum desem yeridir..
Yazdığımı yanlış okudunuz sanırsam, sadece içerik yeterli dediğimi düşünmüyorum yazımda.