Sigara içme sebebim özel olduğu için burada anlatmıyorum. 5 dakikada olsa sigara içen insan
rahatlıyor. 5 dakikalığına dertleri yok oluyor. Yani insanlar sigarayı rahatlayabilmek
5 dakikada kendime ayırayım birazda ben mutlu olayım diye içiyor. (Liseye gidip sevgilisinden ayrılıp sigara içenlerden bahsetmiyorum. Onlar özenti ortama ayak uydurmak dışlanmamak için içiyor.)
Sigarayı bırakmak için: Sakın Sigara bırakma hattını aramayın! Her Allah'ın günü 3 saate bir sizi arayıp sigara içtiniz mi ? Sigarayı bıraktınız mı diye soruyorlar. Strese girip insan bir daha içiyor
Sağlık açısından: Yok ciğerlere zararlı yok akciğer yok karaciğer bitiyor falan fistan bunlar doğru ama insanoğlu zararlı olan herşeyi yapıyor. Ben ne amcalar ne teyzeler gördüm 12 yaşında sigaraya başlayıp 100 yaşına kadar ölmeyen çünkü sigara öldürmez süründürür
Biraz uzun yazdım bir şeyler karaladım burada. Aman neyse. Kullanmayanlar kullanmasın Kullanmaya kalkmasın. Ortamdan uzak kalmayayım falan hikaye içmeyin içene de engel olmayın