not: şuan r10 da 6-7 aydır müşterim olana 1 sayfa 1.sıraya yerleşmiş müşterilerim var acil nakite ihtiyacım oldu 21 ekimde siteden 3 adet link kalkacak.. Sadece 1 adet link satışı yapacağım.Acil nakit ihtiyacından.Link alanların hepsi çok yüksek rekabetli kelimelerde ilk sayfadalar.
Site Adresi: (PM ile verilecek)
Sitenizin içeriği ve kategorisi : Yerel Haber
Sitenizin pagerank değeri : 4 (2 günceleme gördü şimdiye kadar.)
Sitenizin backlink değeri : ( Backlink sayısı ) 190
Sitenizin Alexa Türkiye değeri : 12.000
Sitenizin Alexa Global değeri : 691 k
Sitenizin Hiti (Numerik olarak yazılması şarttır) : 500-1000 arası.Bazı günler konulara göre patlama yapabilmekte. Hit 3-5 katı artabilmekte.
Sitenizin yaşı :2 yaşında
Sitenizin Sosyal medya hesapları :Site facebook,twiter gibi sosyal ağlarda sürekli her açılan haber paylaşılmaktadır.
Sitenizde Hacklink vb çalışmalar mevcutmu : Kesinlikle yok.
İstenen Ücret : 3 Aylık 100 Lira.
Kabul ettiğiniz linkler : ( "*****, w*rez , ilegal siteler dışında"
Ödeme Şekli : Enpara,Yapı kredi,Garanti,Finansbank,kuveyt türk, ziraat

Diğer Bilgiler:

Sitemiz yeni site veya drop domain şeklinde alınmış kurulmuş site değildir.
2 Yıldır ofis ortamında sürekli olarak ilçe hakkında geniş haberler,fotoğraflar ve videolar yayınlanmaktadır.Yazıların bir kısmı özgün ve özeldir.
Yerel ilçe domaini ve yerel haber sitesi olduğu için hitimiz bu şekildedir.Siteye ulusal bazda hit çekmek için haberler girilmektedir.
Bir müşterim 9 aydır benimle çalışmakta diğer müşterim ise 6 aydır çalışmakta.Kelimeleri ve rekabetleri yüksek kelimeler olmasına rağmen hepsi google 1 sayfada çıkmaktadır. Yanlış hatırlamıyor isemse 9 aylık müşterimin sitesi 2 sayfadan 1 sayfaya geldi. Diğer sitelerde 4-5 sayfalarda 1 sayfaya yerleştiler.Site bulunduğu ildeki bir çok siteden iyi konumda ve bir çok kişinin bildiği ve takip ettiği sitelerden bir tanesidir.
Sitemi lütfen çöp sitelerle,link ve tanıtım yazısı satışı ile doldurulmuş sitelerle karıştırmayınız.Sitemden asla tanıtım yazısı satışı yapmadım.
Fazla da uzatmıyorum siteye bakan inceleyen zaten siteyi anlayacaktır.