her bir kelimesi altın değerinde olan bir zat, apple iphoneyi sevmem ama yaptığı işlere beni kendisine hayran bırakan kişidir.. ve unutmadığım tek sözü..
aç kalın, budala kalın..
amerikadan hikayeleri dinlediniz

her hikaye ordan başlıyor ve hikayeyi başlatmak için güzel adamlar seçiyorlar bu zırvalara artık inanmıyorum.Marjinallik ayagına götürüyorlar.Özlü söz paylaşanlara facebookta vs de öz eleştiri yapan insan samimiyetsizliği olarak görüyorum.Mega holdingciler bunun videosunu paylaşıp duruyor.Dünya tekelleşiyor buna dur diyecek kimse yok.İyi bir pr çalışması ile milyonlarca aptal fanı olan bir firma tabi batmaz.İphone 6 ya sniper ile vurulmasının videosunu milyonlarca ahmak izleyip vay be diyor sonra vestel telefon çıkardı deyince piyasası yok abeyy diyen alibabacı 100 $lık tablet satan saffet susiçler çıkıyor.Nerden baksan iyi bir göz boyama amerikan rüyası bu tip kişisel gelişim videosu izleyipde dünyayı değiştireceğini sanan insanlar var oldukça etiket satmaya devam edecek
Megacılar, belli kuruluşlar gibi herhangi bir kuruluşun güzelligini anlatmak için yazmadım hocam genel olarak düşünce felsefesine katkıları olabilir diye düşündüm. Hayatta o fikiri desteklemeseniz bile hayata değişik bakış açılarının insana birşeyler kattığını düşünürüm.