ermann adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben gelir testi yaptırdım zaten 4000 tl ye yakın borç çıkarmışlar bende ödemeyiceğim diyorum bunu istedikleri kadar borç yazsınlar bu türlü soygunlara karşıyım ödemiyorum.Ödemeyincede birşey olmuyor diyorum merak etmeyin diyorum.
Gelir testini ilk çıktığı zaman yaptırdıysanız tekrar gidin diyorum bende deyin ki ben işsizim gelirim yok. Bu borcun silinmesini talep ediyorum doldurun formu verin şu an ki af kapsamı bunları da içeriyor. Bunun dışında bir af yok söke söke alacaklar o paraları şimdi vermesen 10 yıl sonra ne bankada ne bir devlet dairesinde ne tapuda işlem yapamayacaksın vergi gibi düşün vergi borcu olan adamın hayatı niye kararır hapse atmazlar ama vatandaşlık haklarını alırlar. Ortada bir yasa var yapılandırmaya giren milyon insan var tüm bunların karşısına çıkıp ödemeyin birşey olmaz demek en hafif tabirle saflık olur. Yasaları ciddiye almanızı tavsiye ederim çünkü devlet çok ciddiye alıyor.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:51:03 -->-> Daha önceki mesaj 10:48:33 --

SABOCES adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şöyle birşey ben öğrenciydim okul bitti 2-3 ay boşlukta kaldım sonra tekrar öğrenci oldum sonra askere gittim boşluk 1 ay burda da askerden geldikten sonrada 1 ay sonra işe girdim.

Yani arada 2-3 aylık bir boşluğum var sigortasız olarak.

1.1.2012'de başlangıç diyorlar. 19.11.2014 tarihine kadar arada benim 3ay sigortasız olduğum bir kısım var.ben sigortalı iken nasıl zorunlu sigorta yapıolar ayrıyette kontrol etmiyorlar mı ?

Şimdi ben nasıl bi yol izleyeyim kafam karıştı google'dan gelen paralar gelir tespiti yaptırdığımız ortaya çıkar mı ?
Onlar önemli değil hocam sen sosyal dayanışma ve yardımlaşma vakfına git il ilçendeki bu durumu anlat formu doldur. Sigortalı dönemde gss işlemez işlediyse de siliyorlar zaten. Banka hesaplarınıza bakılmıyor eğer sefalet içindeyim demezseniz. Tapu ve kadastroya üzerinize mal olup olmadığı soruluyor.