Bence eksik olan kısım Backlink. Sitenize link aldığınızda index hızı daha bi hızlı oluyor. Netice itibariyle, farklı sitelerde google bot linkinize denk geldiğinde, Linki takip edip sitenize uğruyor. Ne kadar Çok sağlam linkiniz olursa o kadar hızlı indexlenirsiniz. Bunu başlangıç olarak imleme sitelerinde uygulayabilirsiniz. Kalıcı olması açısından Forever Tanıtım Yazılar.
Backlink'ten bahsetmiyoruz. Ama backlinkte arama motorları tarafından takip edildiğinden index hızına olumlu etki sunmaktadır.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 06:42:39 -->-> Daha önceki mesaj 06:41:00 --
Bilgiler için teşekkürler ama bu yöntemler artık hep bilindik. Arkadaşın da dediği gibi sağlam tanıtım yazıları çok faydalı.
Yöntemler bilindik olabilir hepsi aynı çatı altında ve amaç doğrultusunda değil eğer ihtiyaçları karşılasaydı halende Google index hızından yakınanlar olmazdı.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 06:45:14 -->-> Daha önceki mesaj 06:42:39 --
Bilindik yöntemler olsa da bilgiye ve emeğe saygı duyup teşekkür ediyorum.
Diğer arkadaşa belirttiğim gibi yöntemler parça parça biliniyor ama hepsi aynı çatıda doğru ve zamanında kullanım olarak yapılmıyor Belirttiğim aşamalar şekilde sorunsuz etki sağlıyor.