krallen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki ilan yazılımı arayan bizlere ne tavsiye edersiniz , hangi yazılımı kullansınlar.

Mesela :
1- Hazır php ilan scriptleri (sahibinden.com cloneları)
2- Wordpress ilan temaları
3- Sıfırdan ilan yazılımı yazdırmaları
4- Yurtdışı kaynaklı hazır ilan yazılımları (http://general.demoflynax.com/tr/ gibi )
Size sadece şunu tavsiye edebilirim. Kafanızdaki amacın % sine en yakın scripti tercih etmenizi tavsiye ederim. Bakın Benimde var seri ilan sistemim ve GET sistemim fakat ben kendimi bile size tavsiye etmem edemem. Sebebi biz Türk milleti olarak doyumsuz bir milletiz yapı olarak.

Nedir bu doyumsuzluk şudur. Ben şimdi size kendi yazılımlarımın demosunu versem bana göndereceğiniz alt tarafı 300 - 500 TL bir meblağdır. Fakat öyle isteklerde bulunacaksınız ki ben biliyorum nasıl olsa parasını gönderdim deyip 300 - 500 yıllık esaret isteyeceksiniz. Yok efendim o olurmu şu varmı vs vs vs say say bitmez bir türlü kanaate ulaşmazsınız. İllaki sahibibinden, gittigidiyor, sanalpazar vs vs vs. E iyide güzel kardeşim sen sahibinden.com istiyorsun ok amenna. R10 dada bu işi yapabilecek bir ekip bulunur. (EKİP DİYORUM BAKIN) 3 kişi olur 5 olur 15 kişi olur. mutlaka yapılır. bunun ücretide 100.000 TL den aşağı olmaz çünkü bu kadar insanı iş bitene kadar çalıştıracaksınız.

Siz farzı misal hem 100 en fazla 300 TL. olsun hem sahibinden olsun gittigidiyor olsun veya sanalpazar olsun istiyorsunuz. Bunlarıda geçtim para verdiniz ya kölelikte cabası tabiki. Gecenin 3 ünde sabahın 5 inde telden ulaşabilmek istiyorsunuz. Bunu geçeceksiniz. Bu kadar kavga işte bu yüzden çıkıyor. Biz Coder ları siz müşteriler olarak bir türlü anlamak istemiyorsunuz. Sanki bizlerde her fonksiyon mevcut bizde copy paste yapıyoruz. Hap yap para kap işindeyiz farzediyorsunuz. (YANLIŞ LİTERATÜR) En büyük handikap bu işte. Ha açımızdan no problem. Biz işi bilen coder lar olarak ekmeğimizi taştan çıkartıyoruz hakkımızı bizi bilenlerden alabiliyoruz ayrı mesele. Lakin şahsım adına sizlere yani müşterilere acımaktan bıktım. Yer Gök *********** ve sizlerde gidip gidip onları buluyorsunuz. Yav 3 vereceğinize 5 verin adam gibi hizmet alın. Derdim sadece budur.

Amacıma ulaştım diyerek işte bu tür dolandırıcılara defalarca paralar kaptırıyorsunuz ağzınız yanıyor yinede ucuza tamah ediyorsunuz. Yine aynı tezgaha düşüyorsunuz. E Hakediyorsunuz

Önemli olan doğru insanı bulmaktır. Eğer kafanızda bir proje var ise ve tamamdır yaparım diyen birini buldunuz ise şart koşacaksınız. TC numarasını veya sözleşme için nüfus cüzdanının arkalı önlü fotokopisini size vermeye sakınmayacak adam doğru adamdır. Bilmem anlatabildimmi.

SAYGILAR
İYİ ÇALIŞMALAR