ComPuter_DoctoR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bilinmedik markalar dışında pioneer yönlendim pioneer da o tip sorun olacağını düşünmüyorum keza ülkeye göre değilde genel üretim yapıyor ve dağıtıyor bu noktada benim takıldığım nokta elime ulaşması ve bozuk vs çıktığında paramı geri alabilirmiyim bu ikisine bir cevap bulabilirsem sipariş etmeyi düşünüyorum teşekkürler yorumunuz için

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:09:57 -->-> Daha önceki mesaj 02:05:37 --

bu üründe sıfır hocam ayrıca pioneer'in türkiyede satılan ürünleride yurt dışından geliyor sonuçta onları kabul ediyorsa bunuda eder pioneer türkiyede üretiline bir marka değilki ürünün seri numarasından garantisi çıkıyor illa fatura ise mevzu elektronik ürün satan arkadaşlarım var kdv sini kestirip bir fatura çıkartırım o sorun olmaz benim için aradaki fark 50-100 tl olsa yine sorun değilde 300-400 tl fark var arada medimarkta 1.900 tl bu ürün
Ahh be hocam o işler öyle olur mu allah aşkına kaçıncı yüzyılda yasiyoruz:-)
Media markt benim eski firmam pioneerde hatırı sayılır dostlarım var
Media markt en ucuz fiyat garantisi verir aldığın ürün uzerinde trt bandrolu ve garanti kağıdında pioneer turkiye kaşesi ayrica kutu üzerinde garanti belgesinde ve cihaz üzerindede seri numarası olur turkiyeye gelen elektronik üründe seri numara aralığı vardır sen istediğin kadar fatura kestir anca kestirdiginle kalırsın firma database sinden seri no kontrolü yapar ve o ürün kayıtlı değilse garanti dışıdır

O seri numaralı ürün turkiyeye ve yetkili distribütöre girmemişse onun garantisi yoktur yani elinde patlar hadi fatura kestirdin gidip köşe dükkandaki tuningciye mi kestireceksin hadi kestirdin ürünün satış fiyati 1900 tl ise media markt fiyatını baz aldım kdv sini bir hesapla fatura kestirecegin kişi hayrına 1900 tl lik fatura kesmez %18 kdvsi var o parayida sen vereceksin

Elinde patlayacak diyorum