Hocam tv radyo gibi elektronik ve yayın yapan cihazların bazıları TR de çalışmıyor ve Türkçe dil desteği bulunmuyor diğer konularda bir şey diyemıyeceğim.
bilinmedik markalar dışında pioneer yönlendim pioneer da o tip sorun olacağını düşünmüyorum keza ülkeye göre değilde genel üretim yapıyor ve dağıtıyor bu noktada benim takıldığım nokta elime ulaşması ve bozuk vs çıktığında paramı geri alabilirmiyim bu ikisine bir cevap bulabilirsem sipariş etmeyi düşünüyorum teşekkürler yorumunuz için
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:09:57 -->-> Daha önceki mesaj 02:05:37 --
Garantisini pioneer turkiye kabul etmez değmez bence türkiyeden sıfır al rahat et
bu üründe sıfır hocam ayrıca pioneer'in türkiyede satılan ürünleride yurt dışından geliyor sonuçta onları kabul ediyorsa bunuda eder pioneer türkiyede üretiline bir marka değilki ürünün seri numarasından garantisi çıkıyor illa fatura ise mevzu elektronik ürün satan arkadaşlarım var kdv sini kestirip bir fatura çıkartırım o sorun olmaz benim için

aradaki fark 50-100 tl olsa yine sorun değilde 300-400 tl fark var arada medimarkta 1.900 tl bu ürün