Hakandogan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar arkadaşlar,
İyi bir şirkette çalışmak için ne şartlar gerekiyor?
Elektrik-Elektronik mühendisiyim ve kendimi ne şekilde geliştirmem gerekiyorsa hazırım buna ama nereden başlayacağımı bilmiyorum. İyi bir üniversiteden mezun olmadım ve bu yüzden sıkıntılarını çekiyorum. Sadece 4 aylık bir tecrübem var. Sizce nereden başlamalıyım? Teşekkürler.

Hangi uni ve ortalama cokta onemli degil bence, onemli olan kendini ne derece gelistirmis olman ve tecrube.. Bence en onemli sey tecrube, bi yabanci dil ve iyi bir pc kullanimi bunlar onceligin olup bunlari tamamladiktan sonra kendine yeni seyler katmalisin. Cunku herkes bisiler ogreniyor ve herzaman onlari gecmen lazim. İyi bi yer bulduktan sonra yukselisin rahatliyor.

Bizim bolumden derece yapan bi kizin aldigi maasin 2 katini aliyorum suan ve sinif ortalamasinda ortalardaydim. Okurkan calismak istedigim sektorde calismam ve edindigim tecrube beni bu duruma soktu Mezun olali yaklasik 5 ay oldu...

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:31:40 -->-> Daha önceki mesaj 22:28:17 --

Ek olarak secretcv.com ve kariyer.net e cv ni olustur. İstedigin sektordeki is ilanlarina basvur. Beni almaz bu sirket dediklerine bile basvur. Citayi hep yuksek tut, is gorusmelerine git bunlar bile sana ozguvenini arttiracak ve bir cok sey katacak. İlk gorusmeyle, 3.-4. gorusmelerine bak ozguvenin artacak ve rahatlik gelip kendini daha iyi ifade edebildigini goruceksin