AlperDemircan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam çok güzel diyorsunuz ancak, böyle diye diye zaten 5 bin lira borçlu oldu millet.

Basamaklara bağlayınca 500 lira gibi birşey olurdu, sorun değil de.
Mebla yükseldikçe panikliyor millette, ödememeye teşvik etmek kötü de olabilir.

Af af af af dediler, sadece borç faiz silinmesi ile taksit olayı geldi.
Yani, herkesin TC sine yazılan bu borcu ödemek zorunda olmadığımız resmi bir yazı ekleyebilir misiniz?

İnatlaşmak için değil, sayfalarca aynı şeyler yazılıyor.
Tamam, eşşek gibi ödemek zorunda değiliz diyelim. ZORUNLU SİGORTAyı ödemek zorunda olmadığımıza dair bir resmi yazı gösterin de, herkes rahat etsin.

"Almadığınız hizmetin parasını alamaz" cevabı inanın tatmin edici değil.

Not: 2013'te dendi, seçim önceleri de dendi. 9 milyar liralık bir rakam olduğu için af çıkmadı. 2014 haberlerinde detaylar verildi.
Sadece borçlulara af çıkmış incelediğim bir site haberine göre.
http://www.sgkrehberi.com/haber/47581/
HBGroup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Af geldi zaten şu an yapılandırmada. 2015 Nisan ayına kadar borcunuzu yapılandırıp geçmişe dönük ödeyin ki bu şu anki tutarın 3'te1 i kadar olacaktır. Bunun dışında af yok. E-haciz yoluna gidilir bankalardan oradan buradan bir şekilde alırlar.
Bahsi edilen milyonlarca borçlu kişi ne borcu bu sağlık sigortası borcu mecburi diyecekler tabiki yoksa nasıl öderler insanlar?Hayır mecburi değil isteyen girer dense kaç kişi para verir prim öder borcunu kapatır??Af gelir şu olur bu olur vergi olaylarında olduğu gibi ödeyen ödediği ile kalır ödemeyen af dan faydalanır ama hiçbir şekilde ödemeyeceğim diyene de bir şey olmaz olamaz 100 kişi 1000 kişi değil sonuçta bahsi edilen.