Değerli bir arkadaşsınız. Emin olun her şeyi bildiğimizi idda etmiyoruz. Yerli yabancı blogları, (sizin blogunuz dahil) feedly ile sürekli olarak takip ediyor, kendimce denemeler yapıyor, yeri geliyor birkaç sitemi çöp ediyorum.
Yazıda genel olarak belirli noktaları verdim ve fikir fırtınası başlatmak idi amacımız. Keşfedilen yeni şeyleri de ilgili sayfada zaman ile güncelleyeceğiz.
Marka değeri demiş bir arkadaşımız evet yeni siteleri manasız açıp markalaştırmak sıralamada büyük bir etki bence. Yani tam anahtar kelime ile eşleşen siteleri istenilen kelimede çıkartmak nerede ise daha zor ve hassas diyebilirim.
Evet, üstad onu anladım teşekkür ederim.
Peki çok uzaklara gitmeden sizden örnek verelim.cryptosam sözcüğü web de birçok platforma linksiz olarak eklenmiş olsa, örneğin forumlarda cryptosam sözcüğünün konu başlıkları altında yoğun olarak kullanılıp, insanlar tarafından tartışılan bir konuyu belirtirse, Google bu yapıyı çözebilir mi?
Yani ben arama motoru olsam şöyle düşünürdüm:
Daha önce veritabanında olmamasına rağmen, bir anda veritabanına eklenip, birçok platformda eşi görülmemiş, manasız bu sözcüğün paylaşılmasını markalaşma olarak algılardım.
Sizin bu konudaki engin fikirleriniz nelerdir?