benim hanımın s3 düşüp ekranı kırıldı, cam sağlam.
350-450 lira arasında fiyat verdiler.
450 lira olan delta servisine yaptırıyorum. bakalım 10 gün oldu hala ses seda yok...
Hocam s3'ün fiyatı neki ekranı okadar tutsun. 100 Liraya yaparız diyorlar bana fazla geliyor. Zaten ikinci elleri 500 ye gidiyor telefonun
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:41:18 -->-> Daha önceki mesaj 15:38:37 --
kardeşim aldığın camdır doknmatik ekranla birleşik olup teknik servisin ücreti normal kırılma riski %40 sen yaparsan eğer birde ekranın kırılırsa sana maliyet çıkar. Teknik serviste ekranla camın arasını sürülen jel ekranının patlamasını engelleyici ve ekranı canlı gösterme özelliği vardır. Jelsiz kendim yaparım dersen... Ekran jel olmadığı için toz alacaktır. Karar senin aydınlatayım istedim.
Açıkcası üşengeç olmuşuz herşeyi yaptırmak için birilerini arıyoruz hocam. Telefonu sıfırlamak için bile telefoncuya gidenler var adamlar 15 TL istiyor basit bir reset atmaya.
Kendim denemek istiyorum belki çok iyi olmaz ama bu işin onca videosu var yurtdışında hemen dakikalar içinde yapıyorlar.