hala türkiyede adamların ofisi yok diyorsunuz. ya konunuza yazılan mesajları okumuyorsunuz ya da ciddiye almıyorsunuz. sizin yapmadığınız şeyi ikinci defa buraya yazıyorum. Yahu adamların türkiye ofisi var. Bir zahmet edipte googlede arayın.

Veya durun zahmet etmeyin ben buradan göndereyim tekrardan size;
http://www.google.com/intl/tr/about/...cts/locations/

Yaşınız benden büyük. Akıl vermek gibi olmasın ama, konuştukça batıyorsunuz ve herkes bunun farkında. Yukarıdaki yazdığınız küfürleri bence editleyin. Çünkü buradaki hesabınızın kapatılması an meselesi olabilir.

Konu ile ilgili tüm verilen cevapları tekrardan okuyun. Sizin hayatınız çok kötüye gitmiş olabilir. Bu tabi ki üzücü bir durum. Eminim buradaki herkes bundan ötürü üzülmüştür.

Fakat Google dediğiniz kurum ben dahil yüz binlerce insanın geçim kaynağı.

Varsın olsun TİB e şikayet edin. Ben size söyliyeyim, o işten bir cacık çıkmayacak.

Adamların adresi belli, e-posta adresi belli. E adamlarla konuşun.

Bence konuyu daha çok uzatmayın derim,

Hem r10 üyeliğiniz elden gidecek
Hem konu inandırıcılığını tamamen kaybetmiş ve çoğu insanın alay konusu olmuş durumda.

Madem ki zarar gördünüz, madem ki çok kötü durumdasınız umarım sizin için herşeyin en iyisi olur.

Fakat önceki mesajımda yazdığım gibi. Google dediğin firma Dünyanın en büyük firmalarından. Sizin 50k paranız onlar için koca deryada bir kum tanesi.

Emin olun sizin paranızda gözleri yok. Adamlar size 50k veriyorsa emin olun 100k kazanıyorlar. Niye sizi sebepsiz banlasın ki.

Lütfen artık kendinize ve özellikle burada yazdığınız küfürlere dikkat edin. Bu foruma yakışmayan çirkinleşmeye başlayan bir konu oldu çünkü...

Küfür ettiğiniz "google" sizin gibi binlerce kişinin ekmeği, suyu, kirası, kredi borcu nu ödüyor.

Dünyada bir tek siz yaşamıyorsunuz...

Umarım yolunuz açık olur...