
Bende zamanında 60 k $ 'ım gitmişti 3 hesabımdan, ama haklıydı kendim kaşınmıştım. Alsaydım gıkım çıkmayacaktı 600 k $ için harcayacaktım belkide.
Şimdi sen para kazanırken kimseye hiç bir şeyini google paylaşım forumunda (R10.NET) paylaşma ?
Gel sonrada dalımı kırdı google "ühüü ühhüü" ağacını keselim arkadaşlar yok öyle dava.
Şimdiye kadar kazandığın paraları saklasaydın bir köşede sağlığında yerinde olurdu kanımca paranda. Buradaki çoğu kişi googleden para kazanıyor. Sen ekmek yediğin yere tükürüp ihanet edermisin ?
Acayip bir adamsın vesselam kişisel ve şahsi görüşüm.
Saygılarımla.
dostum ben adsenseden burnumdan getirdikleri 100 bin tl den bir kuruş bile harcayamadım. türkiyede yaşıyoruz ve hepimizin borçları sonradan çıkıyor çömezsindir. villalarda satış görevlisi iken işlek yeraltı zenginliklerinden yararlanmanın önüne geçiyorlar . kazandığın para çıtır ise çatur çutur akrabaların yer çünkü gemide bir delik varsa herkes kapatmak için uğraşıyor .
kapanmazsa gemi batar. her kes boğulur.
onun için önlemler her zaman yeterli olmuyor. 