burada ş,kayet edilecek biri varsa sizsiniz kendi suçunuzu ifşa etmişiniz zaten madem böle bir konu açtınız bende sizden şikayetçiyim sunucunuzun gününü 6 gün geçmesine rağmen iyilik edip vcenter verdiğimiz hesabı kapatmamış olammızdan faydalanıp günü dolan sunucunuzda izinsiz ve hakkınız olmayan bir işlem yaptınız sayın modlardan gereken cezai işlemin yapılmasını talep ediyorum ve kendilerinede gerekli yasal işlem başlatılmış bulunmakta kendilerine ait olmayan bir sunucuya izinsiz olarak giriş yaptıklarına dair.
hani ortağınızdı sizde yalan bitmiyor alışkanlık yapmış.

Ha aradık dediğiniz cahit beyl ilede görüştük herhangi bir arama yapmamışınız kendileri ile bir görüşme yapılmamış ayrıca sizinle bizim aramızda olan bir durum ne cahit beyide alakalı değildir
ha evet 3 günlük süre veriliyr doğrudur. ama siz 6 günü işlem yaptınız. daha neyi savunuyorsunuz

"sunucunuzun süresinin bittiğini unuttuk" size böle bir şey sölenmedi sunucunun bilgileri değiştirildi stoğa alındı ama iyilik edip vediğimiz vcenter hesabı unutuldu denildi sizde bunu fırsat blip işlem yaptınız.
Hakkınızda işlem yapılacağını bildirdiğimizde anında sistemdeki bilgilerinizi değiştirdiniz art niyetinizin bir örneğidir. delili aşağıda

prntscr.com/57f0be