Sitenin mailinden facebook a mail at. Yetkili mailinin profilinden fb.com/hacked a girip yine basvuru yap. Verirlerse verirler. Vermezlerde sayfa ismini pm ile ilet ( israrla ilet diyorum bak hala ) birde biz bakalim izlenecek yola.
Ayrica soylemeden edemeyecegim.
Senin olayin suna benziyor
Cilli horozum calindi. Nasil bulurum. Memleketteki butun cilli horozlara bakmak mantiksiz.
Ayrica sayfalarla ilgileniyorum demissin ajanslarda bu isleri halledebiliyor ucretiyle demissin.
Bence birak ajanslar islerini yapsin...
Onlar ajansa gitmeyi tercih etmedi, ben bunu da teklif ettim. Ben sizinde söylediğiniz gibi bu işle ilgileniyorum dedim bu işte uzmanım demedim. Sonuç olarak ben bu işi onlara "herhangi bir ücret talep etmeden yapmaya çalışacağım ama garanti vermiyorum" dedim. Ben bu işi yapamazsam elbet eninde sonunda zaten bir ajansa gideceklerdir sanırım orasını bilemem.
Ayrıca söylemeden edemeyeceğim sadece Sosyal Medya'dan anlamak yetmiyor sanırım yani bu itibar meselesini ben anlatamadım sanırım. sayfanın adı "a" olunca almak için farklı bir yol "b" olunca farklı bir yol izlenmiyor ne de olsa anlatmak istediğim bu ve kurumsal bir firma sayfasını da kimse almayacaktır bir diğer anlatmak istediğim de bu. Belki başlangıçta çok az bilgi vermiş olabilirim ama sonrasında zaten verebileceğim tüm bilgileri verdim zaten, konunun buralara gelmesi hiç yakışı kalmadı.
Yorumunuz için de teşekkür ederim dediğinizi deneyeceğim.