Bakın bu sayfa Verified olduğuna göre önemli bir şahıs veya şirket sayfasıdır değil mi? Buradan sayfanın adını vermek o şahıs veya şirketin itibarını zedeler. Sayfada yönetici değildim ben bu işlerle ilgilenen birisiyim ve sayfaları çalındığında bana geldiler ben de yardımcı olmaya çalışıyorum.

Bence burada anlaşılmayacak bir şey yok.

Benim yetkim dahilinde verebileceğim tek bilgi Verified bir sayfa ve çalınmış durumda. web sitesi mail adresleri tabii ki onlarda mevcut.

Bundan daha fazla bilgiyi istesem dahi veremem ve bu bilgiler ışığında yardımcı olabilecek arkadaşlar konuya veya mesaj olarak bana yazabilirler. Diğer arkadaşların vaktini çalmayayım.

Sonuç olarak verified hale gelmiş bir sayfayı ona bağlı web sitesi olmadan hiç kimse geri alamaz. Facebook sayfaları web siteleri üzerinden onaylar bu anlamda kötü niyetli olmak komik olurdu.

İşin kötüsü ben yönetici değildim ama yönetici olan profil şifreleri zaten bende, yani çalındıktan sonra benden yardım istediklerinde diğer hesapların şifrelerini verdiler. O insanlar bana güveniyor, siz bu güvenin neyini sorguluyorsunuz onu anlamıyorum benden yardım aldıkları için ben bu konuya yazıyorum. Bu hesabı kendi profilim üzerinden geri almak gibi bir amacım yok nereden nasıl geri almam gerektiğini soruyorum. Nasıl alınabiliyorsa geri alıp sahibine teslim edeceğim bu konuda benden yardım istiyorlar.

Ayrıca merak ediyorum örnek olarak "Yataş" sayfası olsa bu sayfa ve çalınsa birisi de satılığa çıkarsa alır mısınız? Alsanız dahi "Yataş" onu sizden geri alamayacak mı zannediyorsunuz? O hesap para etmez, hatta başınıza bela olur. Bu işi yapan onlarca ajans var onlar basit bir şekilde sayfayı zaten geri alabilir. Yani bu kurumsal bir hesap anlatmaya çalıştığım o. "yemek tarifleri" gibi saçma bir verified sayfa değil. Kurumsal ajanslara çok para vermek yerine benim iyi de tanıdığım insanlar olduğu için benden yardım istiyorlar bütün mevzu bu.