merhaba iyi akşamlar google adsense limitet şirketi ile 2008 yılından beri yapılan public olarak yapılan anlaşmam vardı . adsense.com adresi ile üye olan herkes bu hakkı elde edebiliyordu . fakat kendileri görevlerini aşırı derece savsakladılar. sorumsuzlukları benim ocağımı yaktı ve iflas etmemi zarara girmeme sebebiyet verdiler. şuan 2014 yılındayız youtube adsense üzerinden yaklaşık 50 bin tl lik yapılması gereken ödeme yapılmadı ........hesabım bloke edildi. daha önceleri 5 , 6 account adsense kullanıyordum sersem ve ayyaş kafamdan yararlanarak düzeltilme yapılması gerekirken umursamadılar meğersem adsense-tr@google.com mail adresi spam olarak kullanılıyormuş . durum bundan ibaret önceleri ben 10 15 bin tl lik ödemeler alıyordum fakat belirli zaman dilimlerinde hesablarım bloke ediliyordu. arkadaşlarım kendilerine yapılan ödemeleri screen shotlarını gönderiyor ve hesabımın kapatılmasındaki sorunu çözemediler kendileri aylık 25 30 bin tl lik ödemeler almaktalar halen. savcılığa suç duyurunda bulunmam sonuca ulaşabilmem için yeterli olmaz sanırım. google adsense türkiye ofisi şuan için bulunmamaktadır diyorlar. yardımcı olabileceğiniz önerilerinizi söylerseniz makbule geçer. adsense.com vb adresleri sahtekarlık yapmak suretiyle tib tarafından engellemek istiyorum.

gözlerim 3 numara bozuktur. beyin kanaması ve defalarca kalp krizi
geçirmişliğim vardır sağlığımda yerinde değildir. hatam var ise afola..

amacım dalımı kıran reklam firması google adsense limitet'in reklam
yayınladığı url adreslerini ve adsense.com vb adreslerini
tib tarafından erişime engellemektir.

başka önerileriniz ?