Hocam inan samsung iphone beş para etmez. Iphone ios olduğu için telefonu sadece hava olarak kullanan iphone kullanır(çevremde gördüğüm kadarıyla bu ayfon ayfon deyip telefonun t snden anlamayanlar) samsunga gelince gerek batarya açısından gerekse kullandigi arayizdenmidir nedir samsunglar genelde bir süre sonra donma kasmalar ve kısa pil ömrü sorunları çıkarıyor. S5 veya iphonea verecegin paraya şuan piyasadaki en iyi telefon sony xperia z3. İşlemci ,ram , kamera suya ve toza dayanıklılık gibi özellikleriyle diğerlerini solluyor. Düşün derim
S5 kullandınız mı kullanmadınız mı bilmiyorum ama, batarya performansı şuan için en iyi cihazlardan birisidir. Benimle beraber S5 kullanan arkadaşım 7-8 ay kullandı cihazı. Sonra sıkıldım deyip sattı, o gündür hangi telefonu alsa S5'i sattığı için pişman oluyor. Suya toza karşı dayanıklılığı da mevcut şayet bunu + olarak görüyorsanız. Son model cihazlarda mecburen olması lazım artık. Benim için bunlar + değil. Ön kamerası biraz şaibeli yalnız arka kamerası çok iyi.
Ben cihazı kullanalı 6 ayı geçti, nedende şu donma sıkıntısını bir ben yaşamadım galiba.