Ayyıldız forma ile kulüp formalarını bir birine karıştırmamak gerekiyor. Ben bir fenerbahçeliyim ancak mesajımı tamamen bir " türk " olarak yazıyorum, üzerimdeki fenerbahçe formasını çıkartıyor öyle yazıyorum bana cevap vermek isteyen olursa eğer üzerinizdeki kulüp formasını çıkartıp ayyıldız formasını giyip öyle cevap verin.
Volkan, Emre, Melo vb gibi futbolcuların saha içinde yaptıkları ve saha dışında söyledikleri çoğu şeyi onaylamıyor bu tip futbolculara pirim verilmesini doğru bulmuyorum ancak ve ancak şunu bilmeliki herkes ayyıldız forması giyindiğiniz taktirde fenerbahçeli volkan değilde milli takım kalecisi volkan oluyor fenerbahçeli emre değilde milli takım orta sahası oluyor burak denilice galatasaraylı değilde milli forvet deniliyor.
Bu anlamda örnek vermek gerekirse ben bir fenerbahçeli olarak burak yılmazı hiç sevmiyorum fakat burak ayyıldız formasını geçiriyorsa sırtına ben burağı desteklemek zorundayım, onun arkasında durmak zorundayım. Fb-Gs maçında burak için bağırırsın ( küfür hakaret vs hariç ) anlarım ancak milli maçta bağıramazsın.
Maç başlamamış, adam ısınıyor daha sen kalkıyorsun adamın bütün değerlerine hakaret ediyor, küfür ediyorsun ? maç oynanır yersin 2-3 hatalı gol yine olmazda belki anlarım o zaman ama daha maç başlamamış ne diye bu adama küfür ediyorsun ?
Kaçtı diyorsunuz, ihanet etti diyorsunuz soruyorum sizlere bir stadda belli bir sayı sizin ananıza, bacınıza, coluğunuza cocuğunuza sövse ne yapardınız ? o moral ile nasıl maça odaklanırsınız ? dediğim gibi formamı çıkarttım öyle yazıyorum bunun adı volkan diye yazmıyorum burak olsun, arda olsun, töre olsun kim olursa olsun bu şekilde küfürleri haketmiyorlar.